Toxirat pentru uz profesional DDD

Toxirat brody forte

Toxirat brody forte pe suport de pastă de cereale, ambalat la găleți de 3, 5 și 10kg, este un produs destinat firmelor specializate în deratizare sau firmelor care au angajat personal instruit special.

Toxirat brody forte, ambalat la găleți de 3, 5 și 10kg, este un produs destinat firmelor specializate în deratizare sau firmelor care au angajat personal instruit special. Momeală rodenticidă gata de folosire. Substanța de bază folosită este
brodifacoum , raticide derivate din cumarina de a doua generație, cea mai activă cunoscută , într-o concentrație de 0,005% în conformitate cu normele europene în domeniu. Toxirat brody forte este eficient împotriva șobolanilor și șoarecilor rezistenți la warfarină și cummatetralil. Este o otravă nespecifică, dar, din cauza concentrației foarte mici de substanță activă în momeli, riscul de otrăvire accidentală pentru speciile de rozătoare nevizate, inclusiv pentru oameni, este foarte scăzut.

Toxirat brody forte
Aceste produse pot fi folosite excusiv de personal calificat cu o pregătire specială.

Mod de utilizare

Folosiți-le doar acolo unde ați sesizat rozatoarele. Îndepărtați toate sursele de alimente. Este indicată folosirea stațiilor de intoxicare din plastic pentru prevenirea consumarii accidentale de către copii sau animale nevizate. Dacă nu aveti, momeala se pune pe tavă sau hârtie, aprox. 20-25 gr la distanța de 3-5 metri în cazul șoarecilor și 50-100 gr la distanța de 5-10 metri în cazul șobolanilor. Se recomandă acoperirea cu țiglă sau scândură a tăviței sau hârtiei. Verificați consumul la 3-4 zile. Dispariția în totalitate a șobolanilor se realizează după 8-10 zile.

Condiții de păstrare:

In ambalaj original la loc uscat și răcoros. Se păstrează în spații închise ferite de accesul copiilor și a animalelor domestice sau de companie.

Dorești o ofertă de preț, o evaluare gratuită, o intervenție sau alte informații? Completează datele tale, scrie în mesaj informațiile dorite și trimite. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Add Comment

Click here to post a comment