Toxirat pentru uz casnic

Toxirat 30 forte

Toxirat 30 forte te scapă definitiv de șoareci sau șobolani! Momeală rodenticidă gata de folosire.

Scapă definitiv de șoareci sau șobolani! Momeală rodenticidă gata de folosire. Substanța de bază folosită este bromadiolone, raticid derivat din cumarină de prima generație și antagonist al vitaminei K, într-o concentrație de 0,0029% în conformitate cu normele europene în domeniu. Toxirat 30 forte este eficient împotriva șobolanilor și șoarecilor rezistenți la warfarină și cummatetralil. Este o otravă nespecifică, dar, din cauza concentrației foarte mici de substanță activă în momeli, riscul de otrăvire accidentală pentru speciile de rozătoare nevizate, inclusiv pentru oameni, este foarte scăzut.

Toxirat 30 forte poate fi folosit de personal calificat dar și de persoane fizice fară o pregatire specială.

Mod de utilizare

Folosiți-le doar acolo unde ați sesizat rozatoarele. Îndepărtați toate sursele de alimente. Este indicată folosirea stațiilor de intoxicare din plastic pentru prevenirea consumarii accidentale de către copii sau animale nevizate. Dacă nu aveti, momeala se pune pe tavă sau hârtie, aprox. 20-25 gr la distanța de 3-5 metri în cazul șoarecilor și 50-100 gr la distanța de 5-10 metri în cazul șobolanilor. Se recomandă acoperirea cu țiglă sau scândură a tăviței sau hârtiei. Verificați consumul la 3-4 zile. Dispariția în totalitate a șobolanilor se realizează după 8-10 zile.

Condiții de păstrare:

In ambalaj original la loc uscat și răcoros. Se păstrează în spații închise ferite de accesul copiilor și a animalelor domestice sau de companie.

Dorești o ofertă de preț, o evaluare gratuită, o intervenție sau alte informații? Completează datele tale, scrie în mesaj informațiile dorite și trimite. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp.