Toxirat pentru uz casnic

Toxirat brody plus 30

Toxirat brody plus 30 te scapă definitiv de șoareci sau șobolani! Momeală rodenticidă gata de folosire. Substanța de bază folosită este Brodifacoum, raticid derivat din cumarină de a doua generație

Toxirat brody plus 30 te scapă definitiv de șoareci sau șobolani! Momeală rodenticidă gata de folosire. Substanța de bază folosită este Brodifacoum, raticid derivat din cumarină de a doua generație, într-o concentrație de 0,0029% în conformitate cu normele europene în domeniu. Moartea se întâmplă brusc în câteva zile de la ingerarea unei doze letale. Spre deosebire de alte anticoagulante mai puțin active, o doză letală de brodifacum poate fi ingerată ca parte a consumului de alimente din aceeași zi. Toxirat brody plus 30 este eficient împotriva șobolanilor și șoarecilor. Este o otravă nespecifică, dar, din cauza concentrației foarte mici de substanță activă în momeli, riscul de otrăvire accidentală pentru speciile de rozătoare nevizate, inclusiv pentru oameni, este foarte scăzut.

Toxirat brody plus 30 poate fi folosit de personal calificat dar și de persoane fizice fară o pregatire specială.

Mod de utilizare

Folositi-le doar acolo unde ați sesizat rozatoarele. Indepartati toate sursele de alimente. Este indicată folosirea stațiilor de intoxicare din plastic pt prevenirea consumarii accidentale de către copii sau animale nevizate. Dacă nu aveti, momeala se pune pe tavă sau hârtie, aprox. 20-25 gr la distanța de 3-5 metri în cazul șoarecilor și 50-100 gr la distanța de 5-10 metri în cazul șobolanilor. Se recomandă acoperirea cu țiglă sau scândură a tăviței sau hârtiei. Verificați consumul la 3-4 zile. Dispariția în totalitate a șobolanilor se realizează după 8-10 zile.

Condiții de păstrare:

In ambalaj original la loc uscat și răcoros. Se păstrează în spații închise ferite de accesul copiilor și a animalelor domestice sau de companie.

Dorești o ofertă de preț, o evaluare gratuită, o intervenție sau alte informații? Completează datele tale, scrie în mesaj informațiile dorite și trimite. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp.